Verzending en Herroepingsrecht

Verzending

Welke verzendmethodes kun je kiezen?

Tijdens het afronden van de verkoop kun je kiezen welke aflevermethode je wilt gebruiken. Bij het gebruikmaken van de gratis verzendlabel is dat via PostNL. Wanneer u hem langs wilt brengen kan dit op afspraak in Heerhugowaard. Hier graag contact voor opnemen na plaatsen verkooporder.

Gratis verzendlabel via PostNL

Nadat u het toestel online ingevoerd heeft en de verkoop heeft afgesloten wordt de verzendlabel automatisch per email toegezonden. Verzend het toestel vervolgens via PostNL met deze label naar betreffend adres. Verkoper zorgt voor een geschikte, stabiele en stootbestendige pakket. Schade ontstaan door ondeugdelijk inpakken is voor risico van de verkoper.

Zorg ervoor dat het apparaat wordt verzonden binnen vijf (5) werkdagen na ontvangst van de bevestigingsmail, de transactie van het desbetreffende apparaat zal zonder verzending na deze periode worden geannuleerd bij MijniPhoneVerkopen.nl.

Het eigendom van het apparaat gaat over op MijniPhoneVerkopen.nl op het moment van de overhandiging door de vervoerder bij MijniPhoneVerkopen.nl. Bij gebruik van de door MijniPhoneVerkopen.nl gestuurde verzendlabel is het pakket verzekerd tot € 500,-. Zodra de zending arriveert bij MijniPhoneVerkopen.nl ontvangt verkoper een e-mail van MijniPhoneVerkopen.nl met de ontvangstbevestiging.

Herroepingsrecht

Verkoper maakt een overeenkomst met MijniPhoneVerkopen.nl voor de verkoop van het toestel door het invullen van het online formulier op de MijniPhoneVerkopen.nl website en deze op te sturen. De verkoop op afstand Regulations Act en de 14-dagen herroepingrecht voor de consument zijn hierdoor niet van toepassing.

Ga naar Telefoon reparatie Heerhugowaard